A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Відбулось засідання Секретаріату обласної Ради Церков і релігійних організацій

Дата: 24.03.2017 16:12
Кількість переглядів: 355

      В рамках підготовки до чергового засідання обласної Ради Церков та релігійних організацій, яка діє при голові облдержадміністрації 24 березня 2017 року в Центрі національних культур Вінниччини відбулось засідання Секретаріату Ради.

В ході зустрічі учасники засідання розглянули звернення членів Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій щодо проведення Всеукраїнської молитви за встановлення миру. За результатом обговорення прийнято рішення спрямувати до Вінницького міського голови лист щодо погодження проведення на Європейській площі міста – навпроти пам’ятника Героям Небесної Сотні й воїнам АТО 02 квітня 2017 року з 15.00 до 15.30 год. обласної молитви.

Крім того представники Церков і релігійних організацій обговорили реалізацію в області заходів щодо відзначенню 500-річчя Реформації.

Окрему увагу члени секретаріату приділили депутатському зверненню депутата обласної Ради щодо сприяння донесення до широкого кола громадськості проблеми забруднення кладовищ відходами зі штучних квітів та вінків.

Також учасники зустрічі вирішили приєднатися до благодійного збору коштів для важкохворих дітей  онкогематологічного відділення Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні. В рамках якого 02 квітня на великій сцені Вінницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Садовського відбудеться показ благодійної вистави «Оскар і Рожева Пані».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень