A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Єврейська громада святкувала Пурім

Дата: 10.03.2020 16:17
Кількість переглядів: 324

Пурім, один з найяскравіших і найпопулярніших свят єврейського народу. Його відзначають в пам’ять про чудесний порятунок євреїв в Перському царстві у період правління царя Ахашвероша.

У 2020 році євреї всього світу святкують Пурім з вечора 9 березня до вечора 10 березня.

Єврейська спільнота Вінниччини розпочала відзначення веселого національного свята 9 березня 2020 року. У м. Вінниця організаторами святкування виступили Вінницьке обласне товариство єврейської мови та культури та Благодійний єврейський центр «Хесед Емуна» при фінансовій підтримці управління у справах національностей та релігій Вінницької облдержадміністрації. На святі були присутні члени єврейських громад Вінниці та Козятина. Традиційні персонажі свята привітали усіх присутніх, ними були проведені цікаві конкурси і вікторини, в яких активно брали участь всі присутні від наймолодшого до найстаршого учасника. Також на святі була можливість почастувати традиційними Пурімськими ласощами - ументаші, спробувати себе у ролі героїв свята та привітати усіх присутніх.

Управління у справах національностей та релігій Вінницької облдержадміністрації вітає єврейську спільноту Вінниччини з  національним єврейським святом Пурім!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень