A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Зразковий аматорський хор польської пісні «Молоде листя» з м. Бар взяв участь у Міжнародному харцерському фестивалі у м. Кельце

Дата: 26.07.2019 15:28
Кількість переглядів: 408

З 10 по 21 липня 2019 року у м. Кельце відбувся 45–й  Міжнародний харцерський фестиваль дітей та молоді.

Вінницьку область репрезентував дитячий хор «Молоде листя», який діє при «Польському домі» м. Бар. Також на фестивалі були  представлені  колективи різноманітних жанрів з багатьох міст України та регіонів Польщі.

Програма фестивалю була насиченою, цікавою, змістовною та різноманітною.

Крім конкурсних переглядів та численних виступів на головній площі міста Кельце, колектив взяв участь у майстер-класах зі спеціалістами хореографічного та хорового мистецтва Польщі.

Найважливішим та результативним днем конкурсних виступів для учасників хору стала участь у Гала-концерті фестивалю,  де колектив отримав нагороду – «Золота Ялинка». Дивовижне видовище, наповнене музикою, танцями і співом залишиться у пам’яті учасників на довгі роки.

Дитячий хор «Молоде листя» вкотре гідно представив польську спільноту Вінниччини у Польщі, підтверджуючи тим можливість вільного розвитку польської культури в Україні.

Участь колективу у фестивалі відбулась за підтримки управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень