A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Відбувся VIII обласний конкурс читців польської поезії

Дата: 29.11.2018 14:44
Кількість переглядів: 338

29 листопада 2018 року у КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» відбувся VIII обласний конкурс читців польської поезії. Цього року конкурс присвячений 100-річниці з дня відновлення Незалежності Республіки Польща.

Учасників конкурсу привітали Віце-консул Генерального Консульства Республіки Польща у Вінниці Себастьян Делюра, представники управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації та Департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

У конкурсі взяли участь 32 учня з десяти районів області: Вінницького, Жмеринського, Іллінецького, Калинівського, Козятинського, Крижопільського, Літинського, Мурованокуриловецького, Хмільницького, Чернівецького районів та м. Вінниця.

 

Учні двох вікових категорії 5-8 та 9-11 класів закладів освіти та суботніх (недільних) шкіл, що діють при польських громадських організаціях області, продемонстрували оригінальність декламації віршів і були відзначені грамотами та цінними подарунками.

Цьогорічний конкурс вкотре довів доцільність проведення такого навчально-освітнього заходу. Оскільки такі заходи є надзвичайно важливими у вихованні серед підростаючого покоління почуття міжнаціональної толерантності та взаємоповаги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень