A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

МІЖКОНФЕСІЙНА ХОДА «НА ЗАХИСТ ЖИТТЯ ТА СІМ’Ї»

Дата: 15.05.2017 13:19
Кількість переглядів: 333

     

     14 травня у м.Вінниці, в рамках проведення заходів присвячених відзначенню 500-річчя Реформації в Україні відбулась міжконфесійна хода «На захист життя та сім’ї». Зазначений захід, організовано обласним оргкомітетом по відзначенню 500-річчя Реформації на Вінниччині.

      Даний захід, спрямований на підтримку християнських цінностей і традиційної сім’ї, зібрав більш ніж тисячу учасників та розпочався від площі Т.Г.Шевченка до площі Гагаріна. По завершенню ходи відбувся благодійний концерт музичного гурту християн віри євангельської «Скінія» у центральному міському парку м.Вінниці.

       Учасників заходу привітали організатори та гості свята: голова обласного оргкомітету по відзначенню 500-річчя Реформації на Вінниччині Зайцев Олександр Анатолійович, голова об’єднання церков християн віри євангельської – п’ятидесятників Вінницької області  єпископ  Любчак Василь Степанович, почесний голова Вінницького обласного  управління об’єднаної церкви християн віри євангельської єпископ Якобчук Михайло Йосипович, президент Подільської уніонної конференції Церкви Адветистів сьомого дня Вільчинський Михайло Сергійович та начальник управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації Салецький Ігор Олександрович, який у своєму виступі зазначив:

«Відповідно до Указу Президента від 26 серпня 2016 року № 357/2016 у 2017 році в Україні відзначається 500-річчя Реформації. Розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 21 вересня 2016 року № 694 було затверджено План заходів з відзначення на Вінниччині 500-річчя Реформації, який передбачає проведення: молодіжного міжконфесійного флеш-мобу «Тиждень молоді», міжконфесійного марафону «Україна та Європа святкує Різдво разом», обласного міжконфесійного «Свята жнив», загальноміського молодіжного міжконфесійного квесту «Реформації-500» та урочистої ювілейної академії з нагоди 500-річчя Реформації. Ці заходи організовані щоб ознайомити вінничан з історією Реформації, закликати до єдності християнського світу, закликати до духовного оновлення усіх сторін особистого та суспільного життя".

       Крім того, під час концерту відбувся збір благодійних внесків для допомоги онкохворій дитині –  Матійчуку Денису, 2016 року народження. Завершився захід  офіційною передачею батькам дитини зібраних коштів у розмірі двадцяти однієї  тисячі гривень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень