A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

План проведення Ювілейної академії з нагоди 1030 річчя Хрещення Київської Русі-України обговорено на засіданні секретаріату обласної Ради Церков

Дата: 10.09.2018 12:42
Кількість переглядів: 311

07 вересня в приміщенні Центру національних культур Вінниччини відбулося засідання секретаріату обласної Ради Церков і релігійних організацій, на якому обговорено деталі проведення Ювілейної академії з нагоди відзначення 1030- річчя Хрещення Київської Русі-України.

Участь у засідання взяли працівники Вінницького обласного Центру народної творчості, управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації та представники релігійних організацій.

Урочистою академією Вінниччина підсумує низку заходів, які відбувалися у області з нагоди  ювілейної дати. За словами представників духовенства, в  офіційних урочистостях візьмуть участь керівництво області і міста спільно з керівники релігійних організацій області, а також делегації церков з різних областей України та із-за кордону. Завершиться мистецький захід святковим концертом за участю  хорових колективів світських та релігійних організацій, артистів Вінницького театру та обласної філармонії.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень