A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Святкування Дня Незалежності України традиційно розпочалося із молитви за Україну.

Дата: 24.08.2018 12:29
Кількість переглядів: 307

24 серпня релігійні організації усіх конфесій у храмах та молитовних будинках у духовному єднанні просили миру, єдності, Божого захисту рідній державі.

 Голова обласної державної адміністрації Валерій  Коровій, Вінницький  міський голова Сергій Моргунов спільно з делегаціями українців із-за кордону, представниками національних спільнот, прихожанами та громадськістю Вінниччини взяли участь в молебні  за Україну у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Вінниці, який очолив митрополит Могилів-Подільський і Шаргородський Агапіт.

По завершенні молебну очільники області та міста привітали усіх присутніх з Днем Незалежності та  подякували за спільну молитву.

«Ми живемо в непростий час, - -наголосив Валерій Коровій, - нашому поколінню довелося будувати Україну. І саме Господь Бог, завдяки щирій молитві, дарував Незалежність нашій державі. Тому сьогодні, святкуючи День Незалежності України, ми відчуваємо почуття свободи, впевненість в завтрашній день, в процвітання рідної держави, в щасливе майбутнє наших дітей і наших онуків».

Міський голова Сергій Моргунов у вітальному слові зазначив, що «Україна – це кожен із нас, це міста, села, селища, це земля, на якій ми живемо. І від кожного українця залежить, яка буде держава, та в якій країні ми будемо жити в майбутньому».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень