A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Як працювати із сім’ями? – обговорювали у Вінниці представники духовенства

Дата: 05.07.2017 11:00
Кількість переглядів: 378

4 липня у м. Вінниці відбувся виїзний регіональний семінар «Методологія роботи з сім’ями на парафіях». Організаторами якого  виступили Місії Синодального відділу у справах сім’ї та Вінницька єпархія УПЦ. На захід зібралися понад 300 учасників – сім’ї священиків Вінницької, Тульчинської та Могилів-Подільської єпархій, представники духовенства, які займаються питаннями сім’ї та виховання молодого покоління в інших регіонах, зокрема, м. Києві та Львівській області. Семінар направлений на покращення роботи єпархіальних відділів у справах сім’ї та допомогу духовенству у налагодженні активної роботи з сім’ями на парафіях.

В рамках семінару  священнослужителі та їх дружини презентували роботу відділів у справах сім’ї, ділилися  досвідом роботи з молодими  сім’ями, надавали практичні поради  щодо підготовки молоді до шлюбу, роботи з дітьми та психологічної підтримки сімей військовослужбовців.

Наприкінці роботи семінару був представлений проект «Наставництво для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», який передбачає залучення священиків і вірян до опіки над дітьми-сиротами, які перебувають у інтернатах, і в рамках цього проекту у особі віруючих людей діти отримують наставників, котрі регулярно спілкуються з ними, надають різнобічну допомогу, а по досягненні повноліття сприятимуть соціальній адаптації випускників інтернатів і дитячих будинків.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень