A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

ВІДБУЛОСЬ УСТАНОВЧЕ ЗАСІДАННЯ МІЖВІДОМЧОЇ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ІДЕНТИФІКАЦІЇ І ПОГОДЖЕННЯ СПІЛЬНИХ ПРОЕКТІВ НА КОРИСТЬ ЕТНІЧНИХ НІМЦІВ В УКРАЇНІ

Дата: 14.06.2018 10:47
Кількість переглядів: 292

   Під керівництвом директора Департаменту у справах релігій та національностей Мінкультури Андрія Юраша відбулося установче засідання  Міжвідомчої робочої групи з ідентифікації і погодження спільних проектів на користь етнічних німців в Україні, створеної  на виконання Комюніке 8-го засідання Міжурядової німецько-української комісії зі співробітництва у справах осіб німецького походження, які проживають в Україні, підписаного 6 червня 2017 року у м. Берлін.

    До складу робочої групи входять представники центральних органів виконавчої влади та громадських організацій  етнічних німців в Україні.

    Під час засідання обговорювались актуальні питання українсько-німецької співпраці у рамках  роботи Міжурядової комісії, зокрема щодо підготовки наступного засідання, яке відбудеться 10-11 липня у Києві.

    Також  мова йшла про роботу, здійснену за період після минулого засідання Комісії,  реалізовані проекти, результати яких були позитивно оцінені  учасниками засідання, та плани на проведення заходів і реалізацію проектів у майбутньому.

    За результатами засідання його учасники відзначили, що  співпраця між центральними органами виконавчої влади, Радою німців України та громадськими організаціями  етнічних німців в Україні,   так само, як і підтримка з боку німецької сторони у проведенні заходів з реалізації спільних проектів на користь етнічних німців в Україні, є важливою ланкою  державного співробітництва та міжнародних відносин у етнополітичній сфері.

 

Джерело:http://mincult.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article;jsessionid=1F2FCB62B3C1D03BA8768546E96A5310.app2?art_id=245376430&cat_id=244913751


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень