A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

ВІДБУЛОСЬ ПІДСУМКОВЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ МІЖНАЦІОНАЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА КУЛЬТУРНОГО РОЗМАЇТТЯ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ МІНКУЛЬТУРИ

Дата: 14.06.2018 10:43
Кількість переглядів: 304

    У Мінкультури відбулось одинадцяте засідання Комісії з питань міжнаціональних відносин та культурного розмаїття Громадської ради при Міністерстві культури України, що стало підсумковим, оскільки наразі Міністерством культури України розпочато процес формування нового складу Громадської ради на наступний дворічний період.

    Під час засідання було підбито підсумки роботи Комісії з питань міжнаціональних відносин та культурного розмаїття за період 2016 рік – перша половина 2018 року та презентовано план дій робочої групи з організації створення музею та виставки з історії національних меншин України.

 Проте, основним фокусом уваги під час засідання стало обговорення проекту Концепції державної етнонаціональної політики України, розробленого фахівцями, що входять до складу Експертної ради Міністерства культури України з питань етнополітики.

   За результатами обговорення членами Комісії з питань міжнаціональних відносин та культурного розмаїття було прийнято рішення про підготовку та направлення до 15 червня 2018 року Міністерству культури України зауважень та пропозицій до згаданого проекту.

 

Джерело:http://mincult.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article;jsessionid=1F2FCB62B3C1D03BA8768546E96A5310.app2?art_id=245376670&cat_id=244913751


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень