A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

У Вінниці відбувся XVIІІ регіональний фестиваль польської культури «Єднаймось! Радіймо! Співаймо!»

Дата: 14.11.2017 09:58
Кількість переглядів: 341

Щорічно 11 листопада у День незалежності Республіки Польща, польська спільнота Вінниччини спільно з управлінням у справах національностей та релігій облдержадміністрації проводить фестиваль польської культури. Цього року  XVIІІ регіональний фестиваль польської культури «Єднаймось! Радіймо! Співаймо!» був присвячений 150-й річниці з дня народження Юзефа Пілсудського – творця польської держави.

У концертній програмі фестивалю взяли участь більше 300 учасників польських аматорських творчих колективів з Поділля, Полісся та Буковини.

З привітальним словом до гостей та учасників фестивалю звернулись Керівник Генерального Консульства Республіки Польща у Вінниці – Войцех Мрозовські та заступник голови облдержадміністрації Олександр Крученюк.

Почесними гостями фестивалю були делегації польських товариств з Вінницької,  Житомирської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Організатором фестивалю виступила ГО «Спілка поляків Вінниччини» - голова товариства Алла Ратинська, яка по завершенню фестивалю висловила слова подяки всім учасникам та гостям фестивалю.

Керівники творчих колективів отримали дипломи учасника фестивалю та пам’ятні нагороди. Захід пройшов на високому організаційному та культурно-мистецькому рівні.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень