A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Духовенство та віряни Вінниччини і надалі популяризуватимуть в області християнські цінності

Дата: 30.03.2018 09:37
Кількість переглядів: 317

На засіданні секретаріату обласної Ради Церков і релігійних організацій обговорено питання щодо захисту та популяризації на Вінниччині традиційних християнських цінностей.

Участь у секретаріаті взяли представники релігійних організацій УПЦ, РКЦ, ОЦХВЄ, УЦХВЄ та АСД.

Засідання стало своєрідною підтримкою Резолюції Всеукраїнського сімейного форуму, який відбувся 14 березня у м Києві та є першим кроком в об’єднанні сил духовенства усіх конфесій та вірян Вінниччини навколо питання захисту традиційних цінностей.

Секретар Подільської конференції Церкви АСД Олександр Зайцев,  який був модератором Вінницької делегації на Всеукраїнському форумі, зазначив, що «інститут сім’ї переживає сьогодні непростий час трансформаційних змін, тому нашим обов’язком є консолідуватися для популяризації в області традиційної української сім’ї, яка базується на духовно-моральних християнських цінностях».

В ході діалогу представники релігійних організацій запропонували створити окремий робочий орган при обласній Раді Церков і релігійних організацій Вінниччини та озвучили заходи, які будуть проведені  в області протягом 2018 року.

Зокрема: організувати обласний форум сім’ї, ряд вуличних заходів, семінарів для подружніх пар, батьків, дітей, молоді та особливу увагу приділити міжконфесійній сімейній ході.

За словами священнослужителів, необхідно привернути увагу вінничан до проблеми створення сім’ї на християнських засадах та всесторонньо підтримувати і популяризувати сімейні цінності.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень